Multi-Mam Balm - Multi-Mam SI


Opis proizvoda


Multi-Mam Balm priporočamo za preprečevanje nastajanja razpok na bradavicah in za izboljšanje stanja tkiva areole. Ni lepljiv in se enostavno vpije, ščiti območje bradavice tako, da nadomesti naravne kožne maščobe ter ga pred hranjenjem ni potrebno odstraniti.


Prenesite prilogo

Vprašanja strank


Ali moram pred dojenjem odstraniti Multi-Mam Balm?
Ne, je neškodljiv v primeru, da ga dojenček pogoltne in ima nevtralen okus ter vonj. Posebej priporočamo, da balzam nanesete neposredno po hranjenju - če ga nanesete tik pred hranjenjem, lahko ima vaš dojenček težave pri sesanju.

Kako pogosto moram uporabiti Multi-Mam Balm?
Tako pogosto, kot želite. Posebej priporočamo, da balzam nanesete neposredno po hranjenju - če ga nanesete tik pred hranjenjem, lahko ima zaradi navlaženih bradavic vaš dojenček težave pri sesanju.

V čem je razlika med Multi-Mam Balm in Multi-Mam Lanolin proizvodom?
Multi-Mam Balm je izdelan iz izbora rastlinskih olj. Je alternativa lanolinu, izdelana na osnovi zelišč. Lanolin pa je izdelan na osnovi pridobljenih maščob iz volne.

Konstantno imam težave zaradi razpok na bradavicah, kar je zelo boleče. Kaj lahko ukrenem?
Najboljša rešitev je, da najprej uporabite komprese (obkladke), da bi tako odpravili razpoke, saj pospešujejo vlažno celjenje. Da bi preprečili nastanek razpok in da bi zmehčali kožo, lahko uporabite mazilo. Multi-Mam Balm je mazilo, ki ponovno okrepi in neguje kožno tkivo. Je izdelano iz zeliščnih sestavin, ima nevtralen okus in ni škodljivo v primeru, da ga pogoltnemo. Tako nudi optimalno dnevno zaščito med dojenjem.

Kaj so vzroki za težave z bradavicami?
Večina poškodb na bradavicah je posledica nepravilnega sesanja; pomembno je, da je najbolj občutljiv del tkiva bradavice potisnjen globoko v dojenčkova usta. Uporaba proizvodov, ki zmanjšujejo naravno zaščito kože, kot so mila in šamponi, lahko tudi povzroči nastanek razpok na bradavicah. Končno so lahko glivična infekcija, ekcem ali pa nagnjenost k suhi koži potencialni vzroki za težave z bradavicami.

Če imate kakršne koli dodatne težave ali vprašanja, se obrnite na nas.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Balm
Average rating:  
 1 reviews
 by Carol

I just wanted to send a quick email to thank you for such an amazing product. There is absolutely no way that I could have continued to feed my daughter without the Multi-Mam Balm. I have recommended it in all of my breast feeding groups in Kildare, Ireland. Thank you so much.