Multi-Mam LactaMax - Multi-Mam SI


Opis proizvoda


Multi-Mam LactaMax je osvežilen napitek z okusom črnega ribeza, ki podpira dojenje in produkcijo materinega mleka. Hkrati pa tudi povečuje vnos tekočine, kar je med dojenjem zelo pomembno. Multi-Mam LactaMax je kombinacija vitaminov in izvlečkov, za katere je znano, da povečujejo produkcijo materinega mleka (galactagogues). Namenjen je uporabi med napornimi dnevi dojenja in odstavljanja. Multi-Mam LactaMax ne vsebuje mleka in je primeren tudi za ženske, ki so veganke kot tudi za ženske, ki so intolerantne na laktozo. Poglejte si vse naše proizvode.

Vprašanja strank


Ali je običajno, da vas skrbi, da ne proizvedete zadostno količino materinega mleka?
Multi-Mam LactaMax je osvežilen napitek z okusom črnega ribeza, ki podpira dojenje in produkcijo materinega mleka. Hkrati pa tudi povečuje vnos tekočine, kar je med dojenjem zelo pomembno. Multi-Mam LactaMax je kombinacija vitaminov in izvlečkov, za katere je znano, da povečujejo produkcijo materinega mleka (izvleček sabljastega triplata)). Namenjen je uporabi med napornimi dnevi dojenja in odstavljanja. Multi-Mam LactaMax ne vsebuje mleka in je primeren tudi za ženske, ki so veganke kot tudi za ženske, ki so intolerantne na laktozo.

V čem se razlikujeta proizvoda Multi-Mam LactaShake in LactaMax?
Razvili smo proizvoda Multi-Mam LactaShake in LactaMax, da bi ženskam ponudili izbiro med proizvodi, ki podpirajo dojenje. Multi-Mam LactaMax je osvežilen, gaziran napitek z okusom črnega ribeza, Multi-Mam LactaShake pa je bogat proteinski mlečni napitek. Multi-Mam LactaShake ima malo kalorij in doprinese do povečanega vnosa vode, kar je med dojenjem zelo pomembno. Multi-Mam LactaShake vas z dobro uravnoteženo formulo mlečnega napitka napolni z energijo ter povzroči, da se boste dalj časa počutili polni enerije. Oba proizvoda podpirata produkcijo materinega mleka.

Ali lahko ta dva proizvoda kombiniram?
Multi-Mam LactaMax in LactaShake se lahko uporabita v kombinaciji ali posamezno, odvisno od vaše osebne izbire. V primeru, da jih uporabljate skupaj, ne zaužijte dnevne maksimalne količine obeh proizvodov v istem dnevu. Kombinirajte jih primerno: na primer, zaužitje enega mlečnega napitka in dveh gaziranih napitkov (dve tableti) na dan je dobra kombinacija.

Koliko gaziranih napitkov lahko zaužijem vsak dan?
Ena šumeča Multi-Mam LactaMax tableta raztopljena v kozarcu vode (200ml) zajema eno gazirano pijačo. Na dan lahko zaužijete 4 tablete.

Sem vegetarijanka. Ali je Multi-Mam LactaMax primeren zame?
Da. Multi-Mam LactaMax je primeren za ženske, ki so vegetarijanke.

Ne pijem kravjega mleka. Ali lahko pripravim Multi-Mam LactaShake s kakšno drugo tekočino?
Da. LactaShake si lahko pripravite tudi z rastlinskim mlekom (ovseno, riževo, mandljevo.. mleko). Multi-Mam LactaMax formula je zasnovana na osnovi rastlin in ne vsebuje mleka. Primerna je za veganke in za ženske, ki so intolerantne na laktozo kot tudi za ženske, ki so vegetarijanke.

Ali lahko uživam Multi-Mam LactaMax skupaj z mojimi zdravili?
V primeru, da uživate zdravila, se pred pričetkom uporabe proizvoda Multi-Mam LactaMax posvetujte s svojim zdravnikom.

Ali obstajajo še druge stvari, s katerimi lahko podprem produkcijo materinega mleka?
Ali obstajajo še druge stvari, s katerimi lahko podprem produkcijo materinega mleka? Na voljo je veliko enostavnih stvari, ki jih lahko storite, da bi podprli produkcijo materinega mleka in da bi dojenje za vas in za vašega dojenčka bila udobnejša in dragocenejša izkušnja. Poglejte si naše namige in nasvete.

* Li R, Fein SB, Chen J, Grummer-Strawn LM. Zakaj matere prenehajo z dojenjem? Lastna poročila mamic, ki so z dojenjem prenehale v prvem letu. Pediatrija. Oktober 2008.Če imate kakršne koli dodatne težave ali vprašanja, se obrnite na nas.