Multi-Mam Lanolin - Multi-Mam SI


Opis proizvoda


Multi-Mam Lanolin priporočamo za preprečevanje nastajanja razpok na bradavicah in za izboljšanje stanja tkiva areole. Lanolin – maščoba pridobljena iz ovčje volne - je tradicionalni način za lajšanje težav pri razpokanih bradavicah. Multi-Mam Lanolin vsebuje ultra prečiščen, medicinski čisti lanolin, ki nadomešča lipidno plast kože.


Prenesite prilogo

Vprašanja strank


Ali moram odstraniti Multi-Mam Lanolin pred dojenjem?
Ne, je neškodljiv v primeru, da ga dojenček pogoltne in ima nevtralen okus in vonj. Posebej priporočamo, da lanolin nanesete neposredno po hranjenju - če ga nanesete tik pred hranjenjem, lahko ima vaš dojenček težave pri sesanju.

Kako pogosto moram uporabiti Multi-Mam Lanolin?
Tako pogosto, kot želite. Za optimalno zaščito priporočamo, da nanesete Multi-Mam Lanolin vsaj dvakrat dnevno.

Kakšen je najboljši način, da nanesem Multi-Mam Lanolin?
Med konicami prstov zmehčajte manjšo količino Multi-Mam Lanolin mazila in ga nanesite na celotno površino areole. Morda bo pomagalo, če boste tubo rahlo pregnetli ali pa jo z rokami pred uporabo segreli.

V čem je razlika med Multi-Mam Lanolin in Multi-Mam Balm proizvodom?
Lanolin je izdelan iz najčistejše naravne maščobe, pridobljene iz volne. Multi-Mam Balm je alternativa lanolinu izdelana na osnovi izbora rastlinskih olj. Balzam je mehkejši in ga je tako lažje nanesti.

Konstantno imam težave zaradi razpok na bradavicah, kar je zelo boleče. Kaj lahko ukrenem?
Najboljša rešitev je, da najprej uporabite komprese(obkladke), da bi tako odpravili razpoke, saj pospešuje vlažno celjenje. Da bi preprečili nastanek razpok, uporabite mazilo. Multi-Mam Lanolin je mazilo, ki ponovno okrepi in neguje kožno tkivo. Je naravno in ima nevtralen okus ter ni škodljivo v primeru, da ga pogoltnemo – tako ohranja vaše kožno tkivo zdravo in nudi optimalno dnevno zaščito med dojenjem.

Kaj so vzroki za težave z bradavicami?
Večina poškodb na bradavicah je posledica nepravilnega sesanja; pomembno je, da je najbolj občutljiv del tkiva bradavice potisnjen globoko v dojenčkova usta. Uporaba proizvodov, ki zmanjšujejo naravno zaščito kože, kot so mila in šamponi, lahko tudi povzroči nastanek razpok na bradavicah. Končno so lahko glivična infekcija, ekcem ali pa nagnjenost k suhi koži potencialni vzroki za težave z bradavicami.

Če imate kakršne koli dodatne težave ali vprašanja, se obrnite na nas.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Lanolin
Average rating:  
 0 reviews