Pravila v zvezi z uporabo piškotkov - Multi-Mam SI


Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Uporaba piškotkov in kako vam koristijo

Naša spletna stran uporablja piškotke, kot to počnejo skoraj vse spletne strani, da bi vam tako nudili najboljšo izkušnjo. Piškotki so majhne datoteke z besedili, ki so nameščene na vaš računalnik ali na mobilni telefon, ko brskate po spletnih straneh


Piškotki nam pomagajo:
 • Da spletna stran deluje tako, kot to pričakujete
 • Si zapomnijo vaše nastavitve med vašimi obiski
 • Izboljšajo hitrost/varnost spletne strani
 • Vam dovolijo, da delite spletne strani na socialnih omrežjih kot na primer Facebook
 • Nenehno izboljšujejo našo spletno stran za vas
 • Poskrbijo, da je naš marketing bolj učinkovitt
Piškotkov ne uporabljamo da:
 • Bi zbirali osebne identifikacijske informacije (brez, da nam vi date dovoljenje)
 • Bi zbirali občutljive informacije (brez, da nam vi date dovoljenje)
 • Bi posredovali podatke reklamnim mrežam
 • Bi posredovali osebne identifikacijske podatke tretjim osebam
 • Bi plačevali provizijo od prodaje
 • Spodaj lahko spoznate več o vseh piškotkih, ki jih uporabljamo

  Zagotovite nam dovoljenje, da lahko uporabimo piškotke
  Če so nastavitve na vašem software-u, ki ga uporabljate, da bi si ogledali naše spletne strani (vaš brskalnik) prilagojene, da lahko sprejmejo piškotke, mi to sprejmemo ter z vašo nadaljno uporabo naše spletne strani smatramo, da se s tem strinjate. V primeru, da želite uporabo piškotkov iz naše spletne strani odstranit se lahko spodaj naučite, kako to naredite. Vendar bo to najverjetneje pomenilo, da naša spletna stran ne bo delala, tako kot bi to pričakovali.

  Piškotke uporabljamo, da bi naša spletna stran delovala vključno s tem da:
  si zapomnijo vaše nastavitve iskanja. Dovoljujejo vam dodajanje komentarjev na našo stran. Edini način, da se izognete uporabi piškotkov je, da neše spletne strani ne obiščete.

  Funkcija tretje stranke
  Naša spletna stran, kot večina spletnih strani,vključuje funkcionalne usluge, ki jih nudijo tretje stranke. Pogost primer je vstavljen YouTube video. Naša stran vključuje sledeče, kar vključuje piškotke: YouTube. Če onemogočite te piškotke, boste zelo verjetno prekinili delovanje funkcij, ki jih nudijo te tretje stranke.

  Piškotki na socialnih omrežjih
  Enostavno lahko 'všečkate' ali delite našo vsebino na všečkih na Facebook in Twitter omrežjih vključno z deljenjem gumbov na naših straneh. Piškotki so nastavljeni s strani: Facebook in Twitter omrežja. Vpletenost zaupnih podatkov o tem se lahko razlikuje glede na socialno omrežje in je odvisno od zasebnih nastavitev, ki ste jih na teh omrežjih izbrali.

  Piškotki, ki zbirajo statistiko anonimnih obiskovalcev
  Piškotke uporabljamo, da z njimi zbiramo statistične podatke o obiskovalcih kot so: koliko ljudi je obiskalo našo spletno stran, kakšne vrste tehnologijo uporabljajo (npr. Mac ali Windows, ki pomaga pri identifikaciji, kadar naša spletna stran ne deluje za posamezne tehnologije, kot bi morala), koliko časa preživijo na spletni strani, katere strani si ogledajo itd. To nam pomaga, da lahko nenehno izboljšujemo našo spletno stran. Ti tako imenovani Analitični programi nam tudi povedo, na anonimni osnovi, kako so ljudje našli to stran (npr. preko katerega iskalnika) ter ali so že prej bili na tej spletni strani kar nam pomaga, da namenimo več sradstev v razvoj uslug, ki so namenjena vam ne pa v marketing.

  Uporabljamo: Google Analytics

  Kako izkjučiti piškotke
  Po navadi lahko piškotke izključimo s prilagoditvijo nastavitev brskalnika, da preneha sprejemati piškotke. V primeru, da boste to naredili, boste s tem verjetno omejili funkcionalnost naše spletne strani ter večino drugih svetovnih spletnih strani, saj je uporaba piškotkov standardni del večine sodobnih spletnih strani