Zakaj uporabljati Multi-Mam - Multi-Mam SI


Zakaj uporabljati Multi-Mam

Vrsta inovativnih Multi-Mam izdelkov za lastno nego lahko reši težave mamicam in dojenčkom. Proizvodi preprečujejo in odpravljajo težave z bradavicami, ki se lahko pojavijo pred in med dojenjem. Obstaja pa tudi posebej razvit proizvod, ki blaži dojenčkove tegobe pri izraščanju zobkov.

Multi-Mam izdelki za lastno nego: težave in rešitve

V idealnem primeru se boste počutili udobno in sproščeno, medtem ko dojite vašega dojenčka. Vendar je običajno, da se pojavijo težave, ki lahko vplivajo na vaše počutje. Na primer, nepravilno sesanje na enem mestu lahko povzroči, da se na tkivu na bradavicah pojavijo razpoke in se vname ter v nekaterih primerih to vodi tudi do infekcije. To vam lahko pokvari vašo izkušnjo in morda pomeni celo, da morate prenehati z dojenjem prej, kot ste to nameravali.

Za dojenčke je lahko izraščanje zobkov zelo neprijetno. Težave se lahko vrstijo od otečenih dlesni, motnje spanja, razdraženosti in driske. Zelo pomembno je, da ublažimo dojenčkove težave.

Vrsta Multi-Mam izdelkov vsebuje Multi-Mam Komprese (obkladke), Multi-Mam Balm, Multi-Mam Lanolin in Multi-Mam BabyDent. Proizvodi so naravni in učinkoviti ter jih je možno dobiti v prosti prodaji, tako da s tem poenostavimo življenje zaposlenim mamicam.

Naravne sestavine

Naravne uporabljene sestavine v naših proizvodih vključujejo bioaktiven 2QR-kompleks pridobljen na osnovi rastlin, olja in lanolina in visoko prečiščeno olje iz maščobe ovčje volne.Kako delujejo

Multi-Mam Balm, Lanolin in Komprese (obkladki) odpravljajo in preprečujejo težave pri dojenju. Obkladki nudijo takojšnje olajšanje, nevtralizirajo škodljive mikrobe in podpirajo naraven proces zdravljenja. Multi-Mam Balm in Lanolin nudita zaščito bradavicam med dojenjem ter preprečujeta nastanek razpok. Multi-Mam BabyDent blaži dojenčkove težave pri izraščanju zobkov.