Aktivne sestavine - Multi-Mam SI


Aktivne sestavine

Glavna sestavina v Multi-Mam obkladkih in v Multi-Mam BabyDent-u je 2QR-kompleks (izgovarja se "to cure", kar pomeni pozdraviti). Ta naravna sestavina, ki je pridobljena na osnovi rastlin, nevtralizira škodljive mikrobe in preprečuje, da bi se lahko zadrževali na tkivu. 2QR-kompleks pospešuje naravni proces zdravljenja in ponovno vzpostavi naravno ravnovesje mikrobne flore. 2QR-kompleks nima stranskih učinkov.

Multi-Mam Lanolin je narejen iz visoko prečiščene maščobe pridobljene iz volne (lanolina). Lanolin je naravno olje, ki je najbolj podobno olju v človeški koži, in nudi zaščito za bradavice. Multi-Mam Balm nudi alternativo lanolinu na osnovi rastlin. Vsebuje rastlinska olja, ki nadomeščajo kožno maščobo, ki se med dojenjem izgubi. Nudi optimalno zaščito za bradavice.

Kaj je 2QR-kompleks?

Ena naših glavnih sestavin je globalno patentiran 2QR-kompleks. Ta kompleks je mešanica visoko rafiniranih polisaharidov pridobljenih iz rastlin.

2QR-kompleks nevtralizira škodljive mikrobe in preprečuje infekcijo (mastitis). Vsebuje enkraten aktivni modus, ki preprečuje škodljivim mikrobom, da bi se prijeli na človeško kožo. 2QR-kompleks pospešuje naravni proces celjenja in ponovno vzpostavi ravnovesje mikrobov.Druge sestavine v naših proizvodih vključujejo blažeča in vlažilna olja, ki jih pridobimo iz rastlin, kot tudi visoko prečiščeno maščobo pridobljeno iz volne (lanolin), ki jo dobro poznamo zaradi njenih zaščitnih in vlažilnih učinkov.

Proizvodi nudijo takojšnje olajšanje in delujejo tako, da takoj nevtralizirajo škodljive mikrobe in ustvarijo blažilne pogoje ter pospešujejo naravni proces celjenja. Spoznajte več o tem, kako Multi-Mam proizvodi delujejo in o učinkih, ki jih imajo (povezava).