Kako delujejo - Multi-Mam SI


Kako delujejo

Multi-Mam proizvodi odpravljajo in preprečujejo težave pri dojenju ter nudijo olajšanje pri dojenčkovih težavah, ko mu izraščajo zobki.

Multi-Mam Komprese (obkladki) in Multi-Mam BabyDent vsebujeta 2QR-kompleks. Ta aktivno nevtralizira škodljive mikrobe in ustvari blažilne pogoje ter pospešuje naravni telesni proces zdravljenja.

Multi-Mam Balm in Multi-Mam Lanolin preprečujeta nastanek razpok v koži in nadomestita naravna olja.

Naši nežni, vendar učinkoviti proizvodi nudijo vam in vašemu telesu najboljši začetek tako, da ublažijo težave pri dojenju, kar je največji faktor pri odločitvi, da ženske prenehajo dojiti prej, kot so to sicer nameravale.

Dojenje

Multi-Mam Komprese (obkladki so obkladki za enkratno uporabo), ki nudijo takojšnje lajšanje težav pri dojenju. Delujejo blažilno in ustvarijo vlažne pogoje celjenja, preprečujejo infekcije ter negujejo kožo na področju bradavice.

Multi-Mam Balm vsebuje rastlinska olja, shea maslo in čebelji vosek Peg 8, ki zamenjuje naravno kožno maščobo bradavice. To preprečuje pojav razpok in ohranja kožo mehko, prožno in zdravo. Nudi alternativo Multi-Mam Lanolinu na rastlinski osnovi.

Multi-Mam Lanolin vsebuje visoko prečiščen lanolin ‒ maščobo, ki je pridobljena iz ovčje volne. Ta naravna maščoba obnovi lipidno plast kože, ki je dobro poznana zaradi njenih vlažilnih lastnosti.

Izraščanje zobkov

Vemo, da je tudi izraščanje zobkov lahko težaven proces, zato smo v vrsto Multi-Mam izdelkov vključili blažilni BabyDent , da bi dojenčkom pomagali skozi to neprijetno in včasih tudi stresno fazo.

Multi-Mam BabyDent je izdelan na osnovi naravnih sestavin. Tvori mehko zaščitno plast okoli dojenčkovih dlesni, kar blaži in olajša težave.

Varnost Multi-Mam proizvodov

Vsi proizvodi iz nabora Multi-Mam proizvodov za lastno nego so neškodljivi v primeru, da jih dojenček pogoltne in ji ni potrebno pred hranjenjem odstraniti. Sestavine, ki jih uporabljamo, so v veliki večini iz naravnih virov in so izvrstne kakovosti. So klinično preizkušeni, njihova učinkovitost in varnost je potrjena.